EMCO Group magyarországi partnere
Ha az emberről és a gépről van szó

KERN

KERN

A bajor Kurt Kern-t már a 1960-as évek elején foglalkoztatta, hogy nagypontosságú alkatrészeket gyártson az 1 – 2 mikron tűrést igénylő iparágak számára.

A piacon elérhető és a KERN cég által használt legprecízebb szerszámgépek - főleg a marógépek - nem elégséges pontossága és az egzotikus anyagok megmunkálása terén mutatkozó korlátai azonban évtizedeken keresztül problémát okoztak a vállalat számára.

Ez a kényszer szülte a saját marógépek kifejlesztését, mely gépeket a KERN Mikrotechnik GmbH saját maga építi és - mint alkatrész beszállító – megmunkáló üzemében tucatjával használ is.

Ezek a különleges, szabadalmaztatott megoldásokkal épített marógépek ma már a szélesebb közönség számára is rendelkezésre állnak, mint például az óra/ékszeripar, telekommunikáció, szerszám és formagyártás, mikromechanika, kísérleti és laborberendezés gyártás, orvos- és műszertechnika, autóipar, stb.

A gépek pontossága egyedi ügyféligény szerint választható, ugyanakkor a különböző iparágak számára már kész „csomagok” is elérhetőek.

Ha Ön KERN marógép invesztíció mellett dönt, nemcsak egy kiváló szerszámgépet vesz, hanem hozzáférést nyer a KERN 60 éves technológiai tapasztalatához és know-how-jához is!

EMCO Group partner ISOG magyarországi partnere WITTE magyarországi partnere Ceramtec magyarországi partnere InnoTool magyarországi partnere Q.P.T. magyarországi partnere LISTA magyarországi partnere
Büll & Strunz Kft.
H-1142 Budapest, Szatmár u. 88/a.
Telefon: (+36-1) 220-2341
Fax: (+36-1) 220-0342
E-mail: buellkft@buellkft.hu